Vedligehold mm.

Her kan du finde dokumenter af generel karakter. Det kan være alm. oplysning om ejendommen. Vi har også prøvet at samle en række dokumenter som kan være nyttige til vedligeholdelse af det indvendige i ejerlejlighederne.

Vicevært?? Sådan en har vi ikke!!

Ejerforeningen har valgt ikke at ansætte en vicevært, da det vil være en forholdsvis stor udgift fordelt på et mindre antal lejligheder. Det betyder, at det er ALLES og dermed også DIT ansvar, at foreningens fællesarealer fremstår pæne og ryddelige.

Her er et par tips til almindelig vedligehold:

Rensning af vandlås:

http://youtu.be/MAGYUnL-mZM

Emhætte:

Husk at vaske filter. Det kan vaskes i opvaske maskine. NB vi har central udsugning så emhætte skal være beregnet til dette.


Varme i lejligheder

Ejerforeningen eller dig?

Ansvaret i en ejerforening ligger ofte fordelt mellem dig som beboer og os alle som ejerforening. Det vil sige, at du skal vedligeholde og betale nogle fælles udgifter, mens ejerforeningen står for resten.

Det er ofte en god tommelfingerregel at huske på, at det er ejerforeningen, der har ansvaret for de lodrette rør, og dig der har ansvaret for de vandrette. De vandrette rør gælder også radiatoren. Det vil sige, hvis en af de vandrette rør går i stykker eller skal vedligeholdes, så er det dig, der skal udbedre det.

Typiske fejl som resultere i manglende varme og som hører under den enkelte ejer:

  • Manglende batteri i termostat
  • Defekt termostat
  • Gulvvarme - manglende forbindelse med styreenhed
  • Radiator ventil sidder fast - gælder også i teknikskab

Lejlighederne blevet bygget med et system fra Wirsbo. Du kan finde vejledninger nedenfor, men da dette hører under den enkelte lejligheds vedligeholdelse kan der være et andet system i din lejlighed eller noget være skiftet.